Öğrencilerinden Aylin Sözer'e veda: Kırmızı saçlı prenses

Öğrencileri, İstanbul'da öldürülen Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Aylin Sözer'e sosyal medyadan yayınladıkları bir videoyla veda etti. Videoda Aylin Sözer mezuniyet töreninde öğrencilerine veda ederken bir öğrencisi 'Kırmızı Saçlı Prenses' diye sesleniyor. Aylin Sözer "Hayatta bir çocuğun hayatına dokunmaktan daha güzel hiçbir duygu yok. Birlikteliğimiz hiç bitmesin" diyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Maltepe'de 'Delbe' olan soyadını geçen yıl değiştiren Kemal Ayıldız'ın öldürdüğü Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi Aylin Sözer'in öğrencileri, hocalarına mezuniyet töreninde yaptığı konuşma ile veda etti. 

Sosyal medyada Aylin Sözer'in mezuniyet töreninde çekilmiş videosunu paylaşan bir öğrencisi "Bize mezuniyette böyle veda ettin... Ellerimizi öpüp sonsuz minnetle uğurladın. Biz de senin elini hiç bırakmadık, öğrettiklerinle seni gururlandırdık. Devam edeceğiz kızıliçem sen rahat uyu..." ifadelerini kullandı.

 Paylaşılan videoda Sözer öğrencilerine "O çocukları benim sizin ellerinizden öptüğüm gibi öpeceksiniz, hayatlarına dokunacaksınız. Her birinize o kadar çok güveniyorum ki...İster iş bulun ister iş bulmayın ben hepinizin içine kocaman güzel şeyler koydum. Bunun için bilgi, saygı, ilgi, meslek aşkı var. Benden gördüğünüz o aşka ömür boyu devam edin. Hayatta bir çocuğun hayatına dokunmaktan daha güzel hiçbir duygu yok. Birlikteliğimiz hiç bitmesin" diye sesleniyor. Duygulanan öğrencilerden biri Aylin Sözer'e 'Kırmızı Saçlı Prenses' diye sesleniyor. (ANKA)