Oğan 'muhalif seçmen'e seslendi: İkinci turda tabanımızı ikna etmeniz gerekmeyecek mi?

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, 'İkinci turda bedavadan destek vermeyiz' sözlerine gelen tepkilere, "İkinci turda tabanımızı ikna etmeniz gerekmeyecek mi?" şeklinde yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, katıldığı bir yayında seçimin ikinci tura kalması halinde taraflarla masaya oturacaklarını belirterek, "Bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlık taleplerimiz olacak" diye konuşmuştu.

Oğan'ın sosyal medyada gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. 'Muhalif seçmen'e seslenen Oğan, konuşmasının bağlamından koparıldığını ve haksız ithamlarda bulunulduğunu söyleyerek, "İkinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?" diye sordu.   

Oğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Twitter’daki sevgili muhalif seçmen, Seçimlere bir gün kala konuşmalarımı bağlamından koparıp bize haksız itham ve saldırılarda bulunduğunuza göre seçimlerin ikinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım. Şu ana kadar 'Cehennemin kapılarını kapatacağız' sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım. Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?" (HABER MERKEZİ)