Offspring'in davulcusu Pete Parada: Covid-19 aşısı olmadığım için gruptan çıkarıldım

The Offspring, Covid-19 aşısı yaptırmadığı için davulcusu Pete Parada'yla yolları ayırdı. Parada, "Gruba karşı herhangi bir olumsuz duygu taşımıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Punk rock müzik grubu Offspring'in davulcusu Pete Parada, Covid-19 aşısı olmadığı için gruptan çıkarıldığını duyurdu. Instagram hesabından açıklama yapan müzisyen, Covid-19 aşısı yaptırmadığı sürece grupla kayıt yapmasına ya da turneye çıkmasına izin verilmediğini, diğer üyelerin stüdyo kayıtlarında ve konserlerde birlikte çalmak istemediğini söylediğini ifade etti.

"Grubuma karşı herhangi bir olumsuz duygu taşımıyorum" diyen davulcu, "Onlar kendileri için en iyisinin ne olduğunu düşünüyorlarsa onu yapıyorlar, ben de öyle yapıyorum" dedi. Parada ayrıca, dinleyicileri ve grup arkadaşlarını çok özleyeceğini de aktardı. 

Önceden Covid-19 geçirdiğini ve vücudunda antikor oluştuğunu söyleyen müzisyen, aşı olmama kararını doktorunun önerisiyle aldığını, uzun yıllardır bir bağışıklık sistemi rahatsızlığı olan Guillain-Barré Sendromu yaşadığını ve aşının yan etkilerinin kendisi için büyük risk teşkil ettiğini belirtti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)