ODTÜ'de öğrenciler merdivenleri bir kez daha gökkuşağına çevirdi

ÖDTÜ öğrencileri, üniversite yönetiminin sürekli üzerini boyayla kapattığı merdivenleri dördüncü kez gökkuşağı renkleriyle süsledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ODTÜ yurt binalarının bulunduğu bölgedeki kampüs merdivenlerini öğrenciler bir kez daha gökkuşağı renklerine boyadı.

İlk kez Gezi Parkı sürecinde, 2013 yılında öğrenciler tarafından gökkuşağı renklerine boyanan merdivenler, üniversite yönetimi tarafından 29 Mart'ta gri renkle kapatılmıştı. Öğrenciler, 1 gün sonra merdivenleri yeniden gökkuşağı renklerine boyadı. Yönetim 3 Nisan'da merdivenleri ODTÜ amblemindeki kırmızı ve beyaz renklerle kapattı. Öğrenciler 5 Nisan'da merdivenleri bir kez daha gökkuşağı renklerine döndürdü.

Merdivenler, bu defa 11 Nisan'da beyaz zemin üzerine kırmızı 'ODTÜ' yazısıyla kapatıldı. Öğrenciler de 14 Nisan'da 'ODTÜ' yazısının yanına 'kayyumsuz' yazısını ekledi. Merdivenler, 1 gün sonra 'kayyumsuz' yazısı silinerek, yeniden gri renge boyandı. Üniversite yönetimi tarafından boyanan merdivenleri öğrenciler, dördüncü kez gökkuşağı renklerine boyadı. (HABER MERKEZİ)