‘Obi-Wan Kenobi’ dizisinden tanıtım fragmanı paylaşıldı

“Obi-Wan Kenobi” dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Ewan McGregor’ın Obi-Wan Kenobi'yi canlandıracağı dizide Hayden Christensen de yeniden Darth Vader rolüne hayat verecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Disney Plus dizisi “Obi-Wan Kenobi”den tanıtım fragmanı yayınlandı. 12 Kasım'da Disney Plus etkinliği sırasında yayınlanan kamera arkası görüntülerine göre yeni Star Wars macerasında, Obi-Wan Kenobi'nin (Ewan McGregor) Darth Vader (Hayden Christensen) ile karşı karşıya geldiği sahneler yer alacak.

Beyazperde'nin haberine göre dizinin yönetmeni Deborah Chow ön izlemenin ardından, “Obi-Wan Kenobi'nin hikâyesini Anakin veya Vader'a değinmeden anlatamazdık” ifadelerini kullandı. Evan McGregor ise diziye dair yaptığı açıklamada dizinin Star Wars ruhunu geri getireceğini ve evrene yeni bir katman ekleyeceğini belirterek, “Şu an bu rolü ikinci (Attack of the Clones) ve üçüncü (Revenge of the Sith) defa oynamaktan çok daha heyecanlıyım. Obi-Wan karakterini tekrar canlandırmaktan dolayı mutluyum, bu rolü oynamayalı uzun zaman olmuştu” dedi. 

2022 yılında prömiyeri yapılması planlanan dizide Ewan McGregor ve Hayden Christensen'in yanı sıra, ayrıca Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie ve Maya Erskine gibi isimler yer alacak.