Obama çifti dizi yapımcılığı yapacak

Barack ve Michelle Obama önceki başkanın yönetimiyle yeni gelen Trump başkanlığı arasındaki geçişte yaşanan kargaşayı anlatan kitaptan uyarlanan bir skeç komedi dizisinin yapımını üstlenecek. Dizi, 'yönetim'in kirli bir kelime mi yoksa güvenilir bir kurum mu olduğunu sorgulayacak. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Barack ve Michelle Obama, şirketleri High Ground Productions aracılığıyla, Michael Lewis'in The Fifth Risk isimli kitabından televizyona uyarlanacak The G Word isimli dizinin yapımcılığını üstlendi.

Independent'ın haberine göre, The G Word'ün kısmen bir skeç komedisi, kısmen de bir belgesel niteliği taşıyacağı konuşuluyor. Çekimlerin yeni yılda başlaması planlanan dizi, Trump yönetimindeki kaosu sorgulayacak.

Deadline'ın haberine göre, komedyen Adam Conover'ın dümenine geçeceği dizi, 'yönetim'in kirli bir kelime mi yoksa güvenilir bir kurum mu olduğunu sorgulamayı hedefliyor.

Conover konuyla ilgili "Bu haberi nihayet paylaşabiliyor olmaktan çok mutluyum. Federal yönetimi konu alan yeni bir komedi dizisi yaratıyorum. İsmi The G Word ve onu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Lewis'in önceki kitaplarından bir kısmı daha önce beyazperdeye uyarlanmıştı. Bunların arasında ikisi de eleştirmenlerce beğenilen Kazanma Sanatı (Moneyball) ve Büyük Açık (The Big Short) filmleri de yer alıyor.

Etiketler dizi politik dizi obama