Nurgül Yeşilçay, dizisini NFT olarak satışa çıkarıyor

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sadece 50 kişinin sahip olacağı bir mini dizi projesini hayata geçirdi. Yedi bölümlük 'Poz', NFT olarak 8 bin 600 dolar'a satışa çıkarılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak final yapan "Kefaret" dizisinde rol alan oyuncu Nurgül Yeşilçay, yapımcılığını Necati Kocabay'ın yaptığı ve altı aydır üzerinde çalıştığı yeni projesini duyurdu. Fotoroman mantığında, kamera yerine fotoğraf makinesinin kullanıldığı yedi bölümlük mini dizi "Poz", NFT olarak kasım ayından itibaren satışa çıkacak.

Medyaradar'ın haberine göre, Yeşilçay'ın senaryosunu yazıp, yönetmenliğini de üstlendiği gerilimli kara komedi türünce olan dizide, bölümler 3-4 dakika sürecek. Sadece 50 kişinin sahip olacağı dizinin, NFT (non-fungible token / benzersiz dijital varlık) olarak satış miktarının sekiz bin 600 dolar olacağı belirtildi.

Bölümlerin akışı sadece fotoğrafla ve fotoğrafın her türlü imkanı kullanılarak sağlanan "Poz"un konusu şöyle:

"Çocuklu ve evli orta sınıf bir aile olan Suzan ve Harun, sıradan bir şekilde hayatlarına devam etmektedir. Harun ressam bir kıza aşık olur, bu durumu eşine hiç belli etmediğini zanneder. Ancak Suzan’ın bu durumdan haberdar olmasıyla olaylar bir felakete dönüşür."