Nureddin Nebati'den 'Güldür Güldür'e yanıt: İlk fırsatta geleceğim

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından Güldür Güldür ekibinin davetine yanıt verdi. Nebati, "İlk fırsatta geleceğim inşallah" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Güldür Güldür'ün yeni bölümündeki bir skece Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati konu oldu. Nebati, ekibin sosyal medyadaki ''Bir sonraki skece bekleriz'' teklifine, ''Elbette, memnuniyetle'' yanıtını verdi.

Dün akşam yayınlanan skeçte, Bakan Nebati'nin gündem olan "Gözlerime bakın ne görüyorsunuz" sorusuna, "Mazota zam görüyorum" ifadeleriyle yanıt verildi. Nureddin Nebati, taklidinin yapıldığı skeç ile ilgili, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" dedi. Güldür Güldür Show ekibi de Nebati'nin paylaşımını alıntılayarak davette bulundu.

Programın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Mizaha yaklaşımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki skece bekleriz" denildi. Davet üzerine Nureddin Nebati de Twitter hesabından, ''Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah'' sözleriyle yanıt verdi.

SKEÇ GEÇEN HAFTA YAYINLANMADI

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un geçen haftaki tanıtımında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı bir skeç de yer almıştı. Fakat son bölümde bu skeç ekranlara gelmemişti.