Norveç ligi takımı SK Brann'in oyuncularının stadyumda seks partisi yaptığı ortaya çıktı

Norveç ligi takımı SK Brann oyuncularının kulübün stadyumunda seks partisi yaptıkları ortaya çıktı. Takım kaptanı özür diledi. Kulüp yönetimi ceza verileceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Norveç'in en üst futbol ligi Eliteserien, SK Brann'in futbolcularının takımın stadyumu içinde seks partisi yaptıklarının ortaya çıkmasıyla çalkalanıyor.

Yerel gazete Bergens Tidende’in ortaya çıkardığı skandala göre; SK Brann forması giyen 12 futbolcu, pazartesi günü yapılan antrenman sonrası bir gece kulübünde eğlenmeye gitti. Futbolcular burada tanıştıkları dört kadınla Brann Stadion’a geçti.

Sporx’te yer alan habere göre; 12 futbolcu, soyunma odası ve stadyumun çimleri da dahil olmak üzere birçok alanda grup seks yaptı. Futbolcular, olayı kimsenin kaydetmemesi için telefonlarını dışarıda bıraksa da, yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

TAKIM KAPTANI: YAPILABİLECEK TEK ŞEY ÖZÜR DİLEMEK

Takım kaptanı Daniel Pedersen, bu partide hangi futbolcuların yer aldığına dair soruya cevap vermezken, “Şimdi yapabilecek tek şey özür dilemek. Asla gerçekleşmemesi gereken bir olay yaşandı. Kariyerimde ilk defa böyle bir olay yaşadım” ifadelerini kullandı.

Brann kulübü ise bu olayın sorumlularına ağır bir ceza verileceğini ancak kulüpten gönderilmeyeceklerini açıkladı.

TEKNİK DİREKTÖR: PAZAR GÜNÜ SON DERECE ÖNEMLİ BİR MAÇIMIZ VAR

Brann Teknik Direktörü Eirik Horneland, “Pazar günü son derece önemi bir maçımız var. Böyle bir şeyin yaşanması son derece üzücü. Bu davayla ilgili her şey beni çok rahatsız ediyor ve sonsuza kadar da edecek” dedi.

Brann Kulübü Genel Menajeri Vibeke Johannesen, “Kulüp tarafından futbolculara stadyuma giriş izni verilmiyor. Ancak çok fazla şekilde alkol almışlar, stadyuma gitmişler ve parti yapmışlar. Bu davranışları, takım arkadaşlarını ve kulüpte çalışan herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Kulüp olarak böyle görünmek istemezdik. Biz böyle bir kulüp değiliz” ifadelerini kullandı.

Etiketler brann seks Eliteserien