Nomadland, Filmekimi Galaları kapsamında izleyiciyle buluşacak

Chloé Zhao’nun yeni filmi “Nomadland”, 39. İstanbul Film Festivali’nde izleyicilerle buluşacak. Film, 17 Ekim'de Kadıköy Sineması ve Cinemaximum City's'de, 20 Ekim'de Kadıköy Sineması'nda gösterilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 77. Venedik Film Festivali’nde ‘Altın Aslan’, 45. Toronto Film Festivali’nde ‘Halkın Seçimi’ ödüllerini kazanan, Chloé Zhao’nun yeni filmi “Nomadland”, 39. İstanbul Film Festivali’nde Filmekimi Galaları kapsamında beyazperdede izleyiciyle buluşacak. 

Filmin yapımcı koltuğunda Frances McDormand, Peter Spears, Mollye Asher, Dan Janvey ve Chloé Zhao oturuyor. McDormand’a oyuncu David Strathairn eşlik ediyor. Yönetmen Zhao, bu filmde The Rider’ın görüntü yönetmeni Joshua James Richards ile yeniden bir araya geliyor. Filmin müzikleri İtalyan kompozitör Ludovico Maria Enrico Einaudi’ye, kurgusu ise Chloé Zhao’ya ait.

İlk gösterimini eylül ayında “Altın Aslan” kazandığı Venedik Film Festivali’nde yapan “Nomadland”, Jessica Bruder’in gerçeklerden hareketle kaleme aldığı kitabından uyarlanan bir yol filmi.

39. İstanbul Film Festivali Gösterim Tarihleri:

17 Ekim Cumartesi 17:00 Kadıköy Sineması

17 Ekim Cumartesi 21:00 Cinemaximum City’s

20 Ekim Salı 21:00 Kadıköy Sineması