Nilipek’ten Banu Alkan yorumu: Bir Gün Beni Arzularsan Gel

Şarkıcı Nilipek, Banu Alkan’ın 1998 yılında yayınlanan 'Bir Gün Beni Arzularsan Gel' şarkısını yeniden yorumladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Uzun zamandır kendi bestelerine yoğunlaşan ve üçüncü albümü ‘Mektuplar’ı 2020 yılında dinleyicilere sunan Nilipek’in yeni teklisi ‘Bir Gün Beni Arzularsan Gel’ yayınlandı. Nilipek, Banu Alkan’ın 1998 yılında yayınlanan şarkısını yeniden yorumladı. 

'BİR GÜN BENİ ARZULARSAN GEL' İLK OLARAK CANLI YAYINDA MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU

Yeniden yorum mantığını 'biraz muzır' olarak tanımlayan Nilipek, şarkılarda duyduğu hikâyeleri yeni düzenlemelerle farklı duygulara yöneltmeye devam ediyor.

2020 sonunda takipçilerine bir yılbaşı hediyesi olarak hazırladığı ‘Bir Gün Beni Arzularsan Gel’, 1 Ocak’ta canlı yayın üzerinden dinleyicilerin beğenisine sunulmuş ancak resmi olarak yayınlanmamıştı.

Söz ve müziği Bülent Taşören’e ait olan ‘Bir Gün Beni Arzularsan Gel’in kayıtları Nilipek’in evinde ve Şen Bakkal Stüdyoları’nda gerçekleştirildi. Yapımcılığını Nilipek, yardımcı yapımcılığını ve miksini Taner Yücel’in üstlendiği şarkının masteringi ise Görkem Karabudak’a ait. Şarkının video klibinin yapımcılığını Sedef Yılmaer, yönetmenliğini Yiğit Hepsey üstlendi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)