Niğde’de bozuk yolu çiçek ekip protesto ettiler

Niğde’nin merkezindeki Amas Bağları mevkiinde yoldaki çukurlara dikkat çekmek için çiçek ekildi. Bunun üzerine Niğde Belediyesi, yoldaki çukurları asfaltla kapattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Niğde merkezindeki Amas Bağları mevkiinde delik deşik durumdaki yola kimliği belirsiz kişiler tarafından çiçek ekildi.

AK Partili Niğde Belediyesi çiçekli protesto sonrası harekete geçerek bozuk yoldaki çukurları asfaltla kapattı.

Niğde Belediyesi çalışanları, çiçekli tepki sonrası yoldaki çukurları asfaltla kapattı. 

‘HALK İKİ YILDIR YOLUN YAPILMASINI İSTİYOR’

Bozuk yolun Niğde Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu söyleyen CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, bölgedeki halkın yolun yapılması için iki yıldır talepte bulunduğunu ancak bir sonuç alamadığını belirtti. Belediyeye tepki gösteren CHP’li Adem şunları söyledi: “Kentimizde Amas Bağları mevkiindeki yol her yağmur yağdığında çamur oluyor. Yollar delik deşik olmuş vaziyette. Bölgedeki vatandaşlarımız iki yıldır belediyeden bu yolun yapılmasını istemesine rağmen belediye herhangi bir çalışma yapmadı. Vatandaşlarımız da belediyenin yola kayıtsız kalması üzerine bu yola çiçek ekmişler. Niğde’yi hizmette atağa kaldırdıklarını söyleyenlerin gerçek yüzünü gösteren bir eylemdir bu. Her defasında CHP’li belediyeleri çöp ve çamurla ananların aslında kendi belediyelerini tarif ettikleri ortada. Belediyeye, vatandaşlarımız adına bu yolun bir an önce yapılması çağrısında bulunuyorum.”