Nick Cannon: 5 aylık oğlumu beyin tümöründen kaybettim

Sunucu Nick Cannon beş ay önce dünyaya gelen oğlunun, hızlı gelişen beyin tümörü yüzünden vefat ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Nick Cannon, The Nick Cannon Show’dabeş ay önce dünyaya gelen oğlunun, hızlı gelişen beyin tümörü yüzünden vefat ettiğini duyurdu. Geçen hafta sonu oğluyla birlikte Kaliforniya’da vakit geçirdiği son anları anlatan sunucu, beş ay önce dünyaya gelen oğlunun beyin kanseri “Hidrosefali” denilen hastalıktan hayatını kaybettiğini açıkladı.

Olay'ın aktardığı habere göre, başlangıçta beyin tümörü ihtimalini düşünmeyen Cannon, oğlunun iki aylıkken hastalıkla ilgili belirtiler göstermeye başladığını ve kafasının fazla büyüdüğünü fark ettiklerini söyledi. Oğlunun vefat haberini canlı yayında duyuran Nick Cannon, aile terapistlerinin bu süreçte kendilerine destek olduğunu anlattı.

'EN İYİ ANNEYDİ VE EN İYİ ANNE OLMAYA DEVAM EDECEK'

Geziden birkaç saat sonra oğlunun vefat ettiğini söyleyen Nick Cannon, oğullarının sağlık durumunu vefat anına kadar sosyal medyadan gizli tuttuklarını belirti.

Ünlü sunucu, Zen’in annesi olan sevgilisi Alyssa Scott’ın yaşanan vefat sırasında dahi çok güçlü durduğunu ifade etti. Nick Cannon, eşi ve oğluyla ilgili yaptığı paylaşımına şu notları düştü: “Zen’in annesi Alyssa, gördüğüm en güçlü kadın. Hiç tartışmadı, hiç sinirlenmedi. En iyi anneydi ve en iyi anne olmaya devam edecek.”

Etiketler nick cannon vefat