Nevzat Aydın'dan Batuhan Karadeniz'e: '2011'de beraberlik için kaç para aldığını açıkla'

Trabzonspor taraftarının Fenerbahçeli futbolculara saldırmasına tepki gösteren Batuhan Karadeniz'e yanıt veren Nevzat Aydın, "2010-11 sezonunda berabere kalmak için kaç para aldığını açıkla" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın, eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından söyledikleriyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Aydın, Karadeniz'i hedef alarak "Kendisi eğer objektif ve örnek futbolcu olarak anılmak istiyorsa 2010-11 sezonunda Trabzonspor maçında berabere kalmaları karşılığında kaç para aldığını açıklasın" ifadelerini kullandı. 

"Bu olayları ilk başlatan adamı tutuklasınlar. Bu Trabzonspor’u küme düşürsünler, böyle bir şey var mı? Ben Trabzonluyum kendi memleketime yakıştıramıyorum böyle bir şeyi" sözleri üzerine bir paylaşım yaptı.

Batuhan Karadeniz, Trabzonspor taraftarlarının sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldırmasına tepki göstererek, "Bu olayları ilk başlatan adamı tutuklasınlar. Bu Trabzonspor’u küme düşürsünler, böyle bir şey var mı? Ben Trabzonluyum kendi memleketime yakıştıramıyorum böyle bir şeyi. Bir tane adamın arkasından iniyorsunuz. Hiçbir şampiyonluk kanlı olmaz, savaş mı ulan bu?" yorumunu yapmıştı.

(SPOR SERVİSİ)