Netflix'ten 'Erşan Kuneri' açıklaması: 2. sezon geliyor

Netflix Türkiye sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ın "Erşan Kuneri" dizisinin 2. sezonunun geldiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix Türkiye, resmi sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ın "Erşan Kuneri" dizisinin ikinci sezonu hakkında bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Kuneri Film ailesi ile yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyarım. Erşan Kuneri 2. sezon geliyor" denildi.

Cem Yılmaz ve Netflix ortaklığında içerisinde Erşan Kuneri" dahil olmak üzere 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up projesi izleyicilerle buluşacak. Anlaşma dahilindeki ilk film olan “Do Not Disturb”un çekimlerinin sonbaharda başlaması planlanıyor.

Konuyla ilgili Cem Yılmaz sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Başta seyircilerimize, iş arkadaşlarıma uzun soluklu ortaklığımız için ⁦Netflix Türkiye'ye teşekkür ederim. 2 büyük film ve yeni gösterilerimle uzun bir zaman Netflix'teyim. Erşan Kuneri, Netflix’te tüm zamanlar en çok izlenen yerli yapım olmuş bundan olabilir" yazdı. 

Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili ve Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin yer aldığı "Erşan Kuneri"nin 8 bölümden oluşan ilk sezonu, 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyicilerle buluştu. Dizi, erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri'nin 80'lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra ekip arkadaşlarıyla yaşadığı maceraları konu alıyor.

Erşan Kuneri'nin konusu şöyle: 

Erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar verir. Sektörden arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek radikal bir film maratonuna koşmaya başlarlar. 

İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı Erşan ve arkadaşları İran sinemasından korku filmlerine, toprak kokan Anadolu hikâyelerinden sosyal mesajlı dramalara, Ortaçağ aksiyon filmlerinden süper kahramana birbirinden farklı karakterlerle izleyiciyle buluşur.