Netflix'in yeni yerli yapımı 'Aaahh Belinda'nın çekimleri tamamlandı

Neslihan Atagül Doğulu, "Ah Belinda" yeniden çevrimiyle izleyicilerle buluşacak. Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği yapım, Netflix'te yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Atıf Yılmaz'ın 1986 yapımı "Aaahh Belinda" filmi, OGM Pictures yapımcılığıyla yeniden çekildi. Yeniden çevrimin başrolünde, en son "Sefirin Kızı" adlı diziyle ekranlarda yer alan Neslihan Atagül Doğulu yer alıyor.

Neslihan Atagül Doğulu, Instagram hesabından yapımın çekimlerin tamamlandığını duyurdu. Atagül paylaşımında, "Aaahh Belinda! Beni destekleyen tüm ekibe, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Harikaydınız…" ifadelerini kullandı. 

Neslihan Atagül başrollü yapım, Netflix'te yayınlanacak.

1986 tarihli orijinal filmde başrolünde Müjde Ar yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Yılmaz Zafer, Macit Koper, Mehmet Akan, Füsun Demirel, Erol Durak, Güzin Özipek gibi isimler bulunuyor.

"Aaahh Belinda"nın konusu şöyle: Serap (Müjde Ar), modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Pişirmek, temizlik ve çocuk doğurmaktan ibaret olan kadına biçilmiş geleneksel rolü hor görmekte, dönemin şartlarına nazaran Avrupai bir yaşam sürmektedir. İlk defa bir reklam filminde oynamayı kabul eder. Piyasaya yeni sürülen Belinda isimli şampuanın reklamında Naciye isimli, iki çocuklu, tipik bir ev kadınını canlandıracaktır. Çekimler esnasında boyut değiştirerek birden kendini Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur. Erkek arkadaşı Suat dahil kimseyi Serap olduğuna inandıramaz. Israrlı açıklamaları fayda etmez ve kendini akıl hastanesinde bulur. Tam yeni hayatını kabullenmeye başlamışken önceki hayatına geri döner.