Netflix'in League of Legends dizisi Arcane 2. sezon onayı aldı

Netflix'te yayınlanan ve League of Legends evreninde geçen "Arcane" dizisi ikinci sezon onayı aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Netflix ve Riot Games, Riot Games’in dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip video oyun serisi League of Legends evreninde geçen animasyon dizisi "Arcane"in 2. sezon onayı aldığını duyurdu. Yeni sezon haberi, kısa bir tanıtım videosu eşliğinde açıklandı.

Kayıp Rıhtım'ın Variety'den aktardığına göre, dizinin ortak yaratıcıları Christian Linke ve Alex Yee, serinin geleceği hakkında "Arcane’in ilk sezonuna aldığımız olumlu geri dönüşten dolayı fazlasıyla mutluyuz. Riot ve Fortiche’teki (Fransız animasyon stüdyosu) yaratıcı sihirbazlarla birlikte ikinci sezon için çok çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

İlk sezon bölümleri 7 Kasım 2021 tarihinde yayına başlayan dizi 20 Kasım’da "The Monster You Created" adlı 9. bölümüyle ilk sezonunu tamamladı. 2. sezon ile ilgili ayrıntılar henüz belli değil ancak Hailee Steinfeld, Ella Purnell ve Katie Leung’un Vi, Jinx ve Caitlyn Kiramman’ı seslendirmeye devam edecekleri biliniyor. Yeni bölümlerin yapımcılığı ise Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu ve Christian Linke üstlenecek.