Netflix'e 'karışık oynat' seçeneği geliyor

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, yapay zeka destekli 'Karışık oynat' seçeneğini akıllı TV'lerde test etmeeye başladı. Yapay zeka destekli sistem, izleyicinin geçmişte yaptığı işlemleri baz alarak tek tuşla yep yeni bir içeriğe ulaşmasını hedefliyor. Sistemin 2021 yılı içnde tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Abone sayısı 200 milyonu aşan dijital yayın platformu Netflix 'ne izleyeceğini bulmakta zorluk çeken' kullanıcılara yönelik yeni bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Platform bir süredir üzerinde çalıştığı "Shuffle Play" (Karışık Oynat) seçeneğini akıllı televizyonlarda test etmeye başladı. Bu özellik kullanıcıların, sadece bir tuş ile yepyeni bir içerikle tanışmasını sağlıyor. Yapay zeka destekli özellik, kullanıcının geçmişteki hareketlerine göre çalışıyor.

WebTekno'nun haberine göre bu özellik 2021 yılı içihnde de tüm kullanıcılara ulaşacağını gösteriyor. Ne izleyeceğini bulamayan bir kullanıcı, Netflix'e eklenecek yeni bir buton sayesinde yepyeni bir içeriğe saniyeler içinde ulaşacak. (HABER MERKEZİ)