Netflix, Squid Game'de kullanılan gerçek telefon numarasını kaldıracak

Netflix, popüler dizisi "Squid Game"de yer alan bir telefon numarasını değiştirme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in popüler dizisi "Squid Game"de görünen cep telefonu numarasının Güney Kore’de yaşayan bir kadına ait olduğu ortaya çıktı. Kadının dizi çıktığından bu yana sürekli arandığını açıklaması üzerine Netflix, telefon numarasının bulunduğu sahnede değişiklik yapılacağını açıkladı.

BBC Türkçe'nin haberine göre, "Squid Game" dizisinde karakterlerin oyuna katılmak için aramaları gereken numaranın gerçek bir telefon numarası olduğu ortaya çıkmasının ardından numaranın sahibi Kim Gil-young, sürekli arandığını ve mesajlar aldığını söyleyerek bu durumun hayatını zorlaştırdığını belirtti. Numaranın sahibi, 10 yıldır kullandığı numarasından son günlerde 4 bin numara silmek zorunda kaldığını söyledi.

Durumun Netflix’e bildirilmesinden sonra platformdan yapılan açıklamada, "Prodüksiyon şirketiyle birlikte, sahneleri düzenleyeceğiz. Bu sorunu çözmek için çalışıyoruz" denildi.

"Squid Game"in hikâyesi, para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncunun, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.