Netflix oyuncusu Barton Cowperthwaite’e kanser teşhisi kondu: 'Daha iyi olarak dönmeyi planlıyorum'

Oyuncu Barton Cowperthwaite, kendisine beyin kanseri teşhisi konduğunu açıkladı. Oyuncu, gelecek hafta ameliyata girmeyi planladığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netlix yapımı 'Tiny Pretty Things'in oyuncusu Barton Cowperthwaite'e beyin kanseri teşhisi konuldu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan oyuncu, kendisine ikinci evre glioma tümörü teşhisi konduğunu açıkladı.

Hastalığın tek tedavisinin ameliyat olduğunu belirten Cowperthwaite, doktorların tümörün çoğunu çıkarabileceklerinden emin olduklarını söyledi. Ameliyat ve rehabilitasyon sürecinin ardından sağlığına kavuşabileceğini belirten Cowpertwaite, "Taramalar ve kontroller, geri kalan uzun süre boyunca hayatımın bir parçası olacak gibi görünüyor" dedi. 

Oyuncu sözlerine, "Ailem ve ben ikinci görüş almak için birkaç gün harcıyoruz. Gelecek hafta ortası veya sonu ameliyata girmeyi planlıyorum. Bu yolculuğum hakkında açık olmak için elimden geleni yapacağım. Eski ihtişamımdan daha iyi olarak dönmeyi planlıyorum! Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin; mümkün olduğunca çok kişiyle bağlantıda kalmak için elimden geleni yapacağım" diye devam etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)