'Game of Thrones'u geçti: Netflix, 'One Piece' dizisine ayırdığı bütçeyi açıkladı

Netflix, anime uyarlaması "One Piece"in ilk sezonuna toplam 136 milyon dolar harcadığını açıkladı. Bu bütçe, 'Game of Thrones' ve 'The Last of Us' gibi dizileri geride bıraktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in yeni manga uyarlaması 'One Piece'in bütçesi açıklandı. Netflix Almanya'nın internet sitesinden açıklanan verilere göre, dizinin her bir bölümü için ayrılan bütçe 17 milyon doları buldu. 8 bölümden oluşan dizinin ilk sezonunun Netflix'e toplam maliyeti 136 milyon dolar oldu. 

Kayıp Rıhtım'ın haberine göre, başrolünü Iñaki Godoy'un üstlendiği dizinin bütçesi, 'Game of Thrones' dizisinin final sezonunu geride bıraktı. 'Game of Thrones'un son sezonunda bölüm başına ayrılan bütçe 15 milyon dolardı. Pedro Pascal'ın başrolünde olduğu 'The Last of Us' dizisinin bölüm başı bütçesi ise 10 milyon dolardı. 

'One Piece', bu bütçeyle Netflix yapımları arasında 'Stranger Things'in 4'üncü sezonunun ardından 2'nci sıraya yerleşti. 'Stranger Things'in 4. sezonuna bölüm başı 30 milyon dolarlık bütçe ayrılmıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)