Netflix duyurdu: Formula 1 pilotu Michael Schumacher belgeseli geliyor

Netflix, yedi kez Formula 1 dünya şampiyonu olan Michael Schumacher hakkında bir belgesel yayınlayacağını duyurdu. Pilotun ailesi tarafından desteklenen belgesel, 15 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix, gelmiş geçmiş en iyi Formula 1 pilotu olarak gösterilen, 7 kez dünya şampiyonu olmuş Alman Formula 1 pilotu Michael Schumacher için bir belgesel hazırladığını açıkladı. “Schumacher” adlı belgesel, Schumacher'in Formula 1 kariyerine başlangıcından yedi dünya şampiyonluğuna ve Formula 1'in zirvesine uzanan yolculuğunu anlatacak.

Beyazperde'nin haberine göre, Schumacher'in ailesiyle iş birliği içinde hazırlanan "Schumacher" belgeseli, pilotun eşi Corinna, erkek kardeşi Ralf Schumacher, bu yıl Formula 1'de Haas takımıyla ilk çıkışını yapan oğlu Mick Schumacher ve kızı Gina ile röportajlar içeriyor. Belgeselde ayrıca Formula 1 pilotları ve eski dünya şampiyonları Sebastian Vettel, Mika Häkkinen ve Damon Hill'in yanı sıra eski Formula 1 CEO'su Bernie Ecclestone da yer alıyor. 

B|14 FILM GmbH'den Benjamin Seikel ve Vanessa Nöcker “Schumacher”in yapımcıları olarak yer aldığı projeyi Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker ve Michael Wech yönetti. “Schumacher”, 15 Eylül'den itibaren Netflix'te yayınlanacak.