Netflix duyurdu: Enola Holmes 2 geliyor

Netflix, "Enola Holmes" devam filminin yolda olduğunu duyurdu. Oyuncu Millie Bobby Brown, oyuncu Henry Cavill, yönetmen Harry Bradbeer ve yazar Jack Thorne devam filmi için geri dönecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dijital dizi/film izleme platformu Netflix, Enola Holmes filminin devamı için çalışmalara başladı. Dizide Enola Holmes'ü canlandıran Millie Bobby Brown ve Sherlock Holmes'e hayat veren Henry Cavill yeniden bir araya gelecek.

Beyazperde'nin haberine göre, Millie Bobby Brown, devam filmini duyurarak, "Enola Holmes ailemle tekrar ortak çalışmak için sabırsızlanıyorum. Enola'nın kalbimde özel bir yeri var. Güçlü, korkusuz, zeki ve cesur. Hayranların yolculuğunun nasıl devam ettiğini görmesi için sabırsızlanıyorum!" ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamalara göre, yönetmen Harry Bradbeer ve yazar Jack Thorne da devam filmi için geri dönecek. İlk filmde yer alan Helena Bonham Carter, Sam Claflin ve Louis Partridge gibi isimlerin de ikinci filmde olup olmayacağına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Filmin esinlendiği Nancy Springer tarafından yazılan 6 kitaplık 'Enola Holmes Mysteries' kitap serisi, Sherlock Holmes’un kendi başına yetenekli bir süper dedektif olan ve çoğu zaman ünlü kardeşlerini zekâsıyla alt eden kız kardeşinin hikâyesini anlatıyor.