Netflix, 'David Beckham'dan ilk fragmanı paylaştı

Netflix, David Beckham'ın hayatı ve kariyerini konu alan dört bölümlük belgesel 'David Beckham'ın fragmanını yayınladı. Belgesel, 4 Ekim'de yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dört bölümlük Netflix belgeseli Beckham, dünya çapında bir futbol yıldızı olan David Beckham'ın hayatını ve kariyerini anlatıyor. Yönetmenliğini Oscar ödüllü Fisher Stevens'ın, yapımcılığını ise Oscar ödüllü John Battsek'in üstlendiği dört bölümlük belgesel dizisi 'David Beckham', 4 Ekim 2023'ten itibaren Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Belgesel son kırk yıla dair daha önce hiç gün yüzüne çıkmamış kişisel arşiv görüntülerini, günümüzde çekilmiş samimi anları ve bu serüvenin bir parçası olan aile fertleri, arkadaşlar ve futbol dünyasının önemli isimleriyle yapılmış röportajları içeriyor.

Dizide Beckham'ın 25 yıllık eşi, Victoria Beckham da yer alıyor. İlk çıkmaya başladıklarında menajerinin onu bu ilişkiyi gizli tutması için nasıl ikna etmeye çalıştığını anlatıyor. Victoria "Otoparklarda buluşurduk ve bu göründüğü kadar keyifsiz bir şey değildi" diyor.

Belgesel, Beckham'ın gözüne krampon fırlatmasının ardından Manchester United menajeri Alex Ferguson ile yaşadığı tartışmayı da ele alacak. Olaylı spor kariyeri ve şöhretli statüsü nedeniyle karşılaştığı zorluklardan bahseden Beckham, "Kendimi çok savunmasız ve yalnız hissettim ancak pes etmedim" diyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)