Netflix CEO’sundan komedyen Ricky Gervais'e destek: Her şey herkes için olmayacak

Netflix CEO’su Ted Sarandos, komedi gösterisi "Super Nature"da yaptığı espriler nedeniyle tepki çeken komedyen Ricky Gervais'i savundu.

Ricky Gervais
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix CEO'su Ted Sarandos, son gösterisi "Super Nature"da yaptığı espriler nedeniyle tepki çeken komedyen Ricky Gervais'e destek verdi. Sarandos, tepkiye şaşırdığını ancak daha önce tepki çeken komedyen Dave Chappelle’i desteklemekten çekinmediğini söyledi.

Chappelle için, "Farklı görüşlere, farklı zevklere ve farklı tarzlara sahip birçok farklı insan için program yapıyoruz ve yine de her şeyi herkes için yapmıyoruz. Herkes için bir şeyler istiyoruz ama her şey herkes için olmayacak" diyen Sarandos, bu söylediklerinin Gervais için de geçerli olduğunu belirtti.

NE OLMUŞTU?

Komedyen Ricky Gervais, geçtiğimiz hafta Netflix’te yayınlanan yeni "Ricky Gervais: SuperNature" isimli stand-up gösterisinde trans bireylerle ilgili yaptığı 'espriler' sonrasında sosyal medyada gündeme geldi. Gervais’in esprileri tepki çekti. 

Gervais’in programın başında söylediklerini bazıları şöyle:

"Ey kadınlar! Tüm kadınlar değil, eski moda olanlardan bahsediyorum. Eski kafalı kadınlar, rahimleri olanlar. O kahrolası dinozorlar. Yeni kadınları seviyorum. Harikalar, değil mi? Son zamanlarda gördüğümüz yeniler. Sakallı ve penisi olanlar. Altın kadar iyiler, onları seviyorum. Şimdi de eski kafalılar diyor ki ‘Bizim tuvaletlerimizi kullanmak istiyorlar’. Neden sizin tuvaletlerinizi kullanmasınlar? Kadınlar için! Onlar kadın, zamirlerine bakın! Bu kişiyi kadın yapmayan ne var? Penisi! Penisi, seni yobaz! ‘Ya bana cinsel tacizde bulunursa?’..."