Netflix, bilim kurgu dizisi 'Another Life'ı iptal etti

Netflix, ikinci sezonu 14 Ekim 2021'de izleyicilerle buluşan bilim kurgu dizisi "Another Life"ı iptal etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix, iki sezon boyunca izleyicilerle buluşan bilim kurgu dizisi "Another Life"ı iptal etti. İlk sezonu 25 Temmuz 2019‘da yayınlanan dizinin iptal kararını başrol oyuncusu Katee Sackhoff sosyal medya hesabından duyurdu.

"Another Life" için bir başka sezon daha çekilmeyeceğini açıklayan  Sackhoff, ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Sackhoff, "Netflix'te Another Life'ı izleyen ve destekleyen herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Ekibimize ve oyuncu kadrosuna, her zaman çok sıkı çalıştığınız ve hazırlıklı olduğunuz için teşekkür ederim. Keşke daha fazla sezon yapabilseydik. Bir sonraki macerada görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. 

İkinci sezonu 14 Ekim 2021‘de yayınlanan dizi, Dünya’ya hızla yaklaşan ve tanımlanamayan bir cismin ortaya çıkmasıyla başlayan olayları ve kahramanların bu konudaki araştırmalarını konu alıyor. Dizinin kadrosunda Katee Sackhoff, Justin Chatwin, Samuel Anderson, Blu Hunt, A.J. Rivera, Jake Abel, Alex Ozerov, Alexander Eling, JayR Tinaco, Lina Renna, Selma Blair ve Elizabeth Ludlow gibi isimler yer alıyor.