Nesrin Ünal: 'Aksu'nun imar ve tapu sorununu çözeceğiz'

Aksu’yu ziyaret eden İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, "Burada çarpık kentleşme mevcut. Aksu’nun imar ve tapu sorununa çözeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal ziyaretlerine devam ediyor. Aksu’nun Güzelyurt Mahallesi’ni ziyaret eden Ünal, pazar esnafıyla sohbet etti. İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş ve meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği Nesrin Ünal, Aksu’nun en büyük sorunlarından birinin bilinçsiz kentleşme olduğunu söyledi.

“Aksu’nun imar ve tapu sorununa çözeceğiz” diyen Ünal, “Aksu tarım ve turizm ile harmanlanmış, Antalya’nın güzide ilçelerinden biri. Fakat burada çarpık kentleşme mevcut. Artık Aksu’ya iyi belediyecilik gelecek. Belediye başkan adayımız Deniz Karataş ile birlikte Aksu’yu baştan yaratacak, tarıma gerekli desteği sağlayacak, alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözeceğiz. Sosyal donatı alanlarını genişleterek Aksuluların rahat nefes almasını sağlayacağız” dedi.

'ÜRETİCİMİZİ, ÇİFTÇİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ'

Pazarcıların fiyat isyanına da değinen İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, “Üreticimiz, pazarcı esnafımız yanlış tarım politikaları nedeniyle yeterince desteklenmiyor. Yakın zamana kadar kendi kendine yeten bir ülke durumundayken şimdi samanı dahi ithal eder hale geldik. Gübreden tutun da mazota kadar üreticinin ana hammaddesi ateş pahası. Dolayısıyla bu ekonomik şartlar tezgaha da yansıyor. Doğru ve bilinçli tarım politikası ile üreticimizi, çiftçimizi destekleyeceğiz” diye konuştu.