Nefes Balkan'ın şüpheli ölümü: Tunahan Türker tutuklandı

Kocaeli İzmit Ömerağa Mahallesi'nde 5. kattaki evinin penceresinden düşen Nefes Balkan'ın birlikte olduğu Tunahan Türker tukuklandı. Türker, "Kendi atladı" dedi ancak evde arbede yaşandığı belirlendi.

Nefes Balkan
Google Haberlere Abone ol

Cansu Albayrak

KOCAELİ – Nefes Balkan, 5 Ekim’de evinin penceresinden düşerek vefat etti. Olay anında yanında olan Tunahan Türker, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Türker ifadesinde Balkan'ın pencereye koşarak atladığını öne sürerken, evde arbede yaşandığı tespit edildi. 

Tunahan Türker tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'BİR ANDA PENCEREYE KOŞTU'

Olay, LGBTİ+ birey Nefes Balkan’ın Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi'nde yaşadığı apartmanda gerçekleşti. İddiaya göre Nefes Balkan ile Tunahan Türker tartışmaya başladı. Bir süre sonra 28 yaşındaki Nefes Balkan, beşinci kattaki evinin penceresinden beton zemine düştü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Balkan, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nefes Balkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede ev içinde arbede yaşandığı belirtildi. Polisler evde bulunan Tunahan Türker’i gözaltına aldı. Türker, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kasten adam öldürme suçlamasıyla tutuklanan Türker ifadesinde olay anında alkol ve uyuşturucu madde etkisinde olduklarını belirterek, “Olay gecesi Nefes ile kavga ettik, daha sonra kendisini pencereden atmaya çalıştı, ben engel oldum. Yine tartışmaya devam ettik. Bir anda pencereye koştu ve ben engel olamadım” dedi.
 

Etiketler Nefes Balkan Kocaeli