'Neden aşı oldun' diyen Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: E sıram geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, "Sıram ne zaman gelirse o zaman aşı yaptıracağım dedin, niye gittin yaptırdın" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt geldi: "E sıram geldi..."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Siyasi parti genel başkanlarına aşıda öncelik verilmesi siyasette yeniden gündem oldu. Türkiye'ye korona virüsü aşısının ilk geldiği günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca genel başkanları "topluma örnek olmak için" aşı olmaya davet etmişti.

Bu çağrıya olumsuz yanıt veren ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise 'aşı için sırasını bekleyeceğini' açıklamıştı. 72 yaşındaki Kılıçdaroğlu, 70 yaş üstüne yapılmaya başlanmasının ardından 12 Şubat günü aşısını oldu. Ancak geçtiğimiz günlerde bu sürece dair bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı, “Önce ne dedi? Ben vatandaş Kemal'im sıram ne zaman gelirse o zaman aşımı yaptıracağım. E niye gittin yaptırdın?” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu bu sözlere bugün partisinin grup toplantısında yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sıram gelince aşı olacağım diyordun, neden gidip aşı oldun” sorusuna “E sıram geldi onun için aşı oldum. Allah akıl fikir versin, işte bu zihniyet devleti yönetiyor” diye yanıt verdi. (HABER MERKEZİ)