Nashville patlaması şüphelisinin yazdığı mektuplar ortaya çıktı

ABD'nin Nashville kentinde Noel sabah bombalı saldırı düzenleyen Anthony Quinn Warner'ın, 'komplo teorilerini' yazdığı mektuplar ortaya çıktı. Warner, mektuplarında, 'kertenkele insanlar' olarak tabir ettiği uzaylıların insanları kontrol etmeye çalıştığını iddia ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Nashville kentinde Noel sabah bombalı saldırı düzenleyen Anthony Quinn Warner'ın, uzaylı saldırılarından insan DNA'sıyla oynayan 'kertenkele insanlara' kadar çeşitli komplo teorilerinin yer aldığı mektupları ortaya çıktı. Patlamanın 63 yaşındaki şüphelisi Warner'ın günler öncesinde bazı tanıdıklarına yazdığı tuhaf mektuplar paylaşıldı.

'ÖLÜM DİYE BİR ŞEY YOK'

Federal yetkililerin verdiği bilgilere göre birden fazla USB bulunan bir paketle Warner'ın gönderdiği mektuplardan biri dokuz sayfa uzunluğunda ve komplo teorilerine yer veriyor. Mektuba "Selam dostum. Parkta bulduğum şeye inanamayacaksın. Elde ettiğim bilginin boyutu ölçülemez. Artık her şeyi anladım. Gerçekte kim/ne olduğumuzdan bu evrenin gerçekte ne olduğuna dair her şeyi anladım" diye başlayan Warner, sürekli 'algıya' vurgu yapıp 'her şeyin bir illüzyondan olduğunu' ve 'ölüm diye bir şey olmadığını' yazıyor.

'BASIN UZAYLI İSTİLASINI ÜZERİNİ ÖRTÜYOR'

23 Aralık tarihli bu mektupta 11 Eylül saldırıları ve Ay yüzeyine yapılan ilk insanlı uçuş olan Apollo 11'e dair komplo teorilerinde de değiniliyor. Mektup, 2011'den beri uzaylıların Dünya'ya saldırılar düzenlediğine dair ifadelerle iyice tuhaflaşıyor. Sputnik'in aktardığına göre, Warner mektupta 2011'i 'aslında gezegen için yolun sonu olması gereken' yıl olarak nitelendiriyor ve basının uzaylı istilasının üstünü örttüğünü öne sürüyor. Warner 'sürüngen' ve 'kertenkele insanlar' olarak tabir ettiği bu uzaylıların insanları kontrol etmeye çalıştığını, insan DNA'sını da bu yönde değiştirdiğini iddia ediyor.

Mektuplarda Warner'ın bombalı saldırıyı neden düzenlediğine dair çok ipucu bulunmasa da Metro Nashville Polis Şefi John Drake, Warner'ın 'polis ve hükümet karşıtı görüşler beslediğini' açıkladı. Warner'ın babasının demanstan ölmesinden çalıştığı AT&T şubesini sorumlu tuttuğu, ayrıca 5G'nin insanları öldürdüğüne dair komplo teorisi yaratması için körüklediği iddiaları da soruşturuluyor. (Kaynak: Sputnik)