Nagehan Alçı'dan boşanma açıklaması: O her zaman fikirdaşım olacak

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma kararı almalarının ardından "O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak" mesajı attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Habertürk yazarı Nagehan Alçı, 10 yıldır evli olduğu yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma iddialarını doğruladı. 2010 yılında evlenen ve ikiz çocukları bulunan Alçı ile Kütayhalı boşanmak için aile mahkemesine başvurdu. Nagehan Alçı, mahkemeden gizlilik ve yayın yasağı talebinde bulundu.

Alçı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

40 MİLYON TL TAZMİNAT, 60 BİN TL NAFAKA İSTEMİ

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği dilekçede çiftin 2010 yılında evlendiği ve bugün 10 yaşında olan ikiz çocukları olduğu dile getiriliyor. Dilekçeye göre Rasim Ozan Kütahyalı, evlendiği ilk günden itibaren baskın ve ‘dediğim dedik’ bir kişiliğe sahipti. Nagehan Alçı, dilekçesinde evlilikleri boyunca ‘sürekli alttan aldığını’ söyledi ve 'yumuşak tutumuyla' evlilik birliğini sürdürmeye çalıştı.’

Dilekçeye göre Nagehan Alçı’nın karar vermesi gereken tüm konular üzerinde söz hakkının sadece kendisinde olmasını isteyen Rasim Ozan Kütahyalı, bir süre sonra psikolojik ve ekonomik şiddet uygulamaya başladı.

Dilekçede, “Dört yıldır ayrı evlerde yaşayan tarafların evlilikleri fiilen bitmiştir. Müvekkilin bir ömür süreceğini düşünerek yaptığı evlilik birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kusurlu davranışları nedeniyle bitmiştir. Bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin müvekkile verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini talep ediyoruz” ifadesi kullanıldı. (HABER MERKEZİ)