Müteahhit kavgasına karışan 'asalı büyücü' sınır dışı ediliyor

İstanbul'da iki müteahhit arasındaki husumette taraflardan birinin 'büyü' yapması için tuttuğu iddia edilen Eymen A. ve beraberindeki S.H. gözaltına alındı. A. ve H. sınır dışı edilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İstanbul Bahçelievler'de eski ortak olan iki müteahhit arasında çıkan kavgaya karışan Suriyeli 'büyücü' için sınır dışı kararı çıktı. 

Olayın taraflarından müteahhit Abdurrahman Sevinç ile kardeşi Eyüp Sevinç'in iddiasına göre, Abdülkadir T. mahallede 'büyücülük' yapan Eymen M. ve akrabalarıyla anlaştı. Eyüp Sevinç, 21 Ocak'ta otomobiliyle giderken kalabalık grubun saldırısına uğradı. Şikayet üzerine polis, Suriyeli olduğu belirlenen 'büyücü' Eymen M. ve Abdülkadir T.'yi ifadelerini alarak serbest bıraktı. 

'TEKKE VE ZAVİYELER KANUNU...'

Otomobile saldırı, güvenlik kameralarına da yansıdı. DHA'nın aktardığı bilgiye göre, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Eymen M. ve S.H. bugün tekrar gözaltına alındı. "677 Sayılı Tekke ve Zaviyelerle Türbelerin Seddine ve Türbedarlıklar ile Birtakım Unvanların Men ve İlgasına Dair Kanuna Muhalefet" suçlamasıyla haklarında adli işlem yapılan iki kişi için sınır dışı işlemleri de başlatıldı. (HABER MERKEZİ)