Mustafa Sandal'dan Şenol Güneş'e yanıt: Gereği yapılacaktır

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in şarkı çağrısına ilk geri dönüş Mustafa Sandal'dan geldi. Sandal, A Milli Takım'a 2020 Avrupa Şampiyonası için özel bir şarkı hazırlayacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, sanatçı Tarkan'dan 2002 Dünya Kupası'nda olduğu gibi milli takım için bir şarkı yapmasını istedi.

Güneş, "2002 Dünya Kupası öncesi Kosta Rika'ya maç izlemeye gittim, Tarkan'ın müziği çalıyordu. Onu ayrı yere koyarım. 2002 Dünya Kupası zamanında Tarkan'ın, 'Bir oluruz yolunda' şarkısı Milli Takım'la özdeşleşmişti. Mustafa Sandal'ın da, 'Pazara kadar değil mezara kadar' şarkısı vardı. O da tuttu. Şimdiki Milli Takımımız için de Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde böyle bir şarkı yapılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.Şimdiki takım için de şarkı yapılmasını bekliyorum" dedi.

SANDAL'DAN GÜNEŞ'E OLUMLU YANIT

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e cevap gecikmedi. Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından A Milli Takım için özel bir şarkı hazırlayacağını açıkladı. Sandal şu ifadeleri kullandı:

"2002’de hocama ve milli takıma Pazara Kadar şarkımızla uğurlu gelmiştik. Şimdi sıra 2021 Avrupa Şampiyonası'nda! Şenol hocama ve federasyon yetkililerine bu çok kıymetli milli göreve beni ve ekibimi layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Gereği yapılacaktır." (HABER MERKEZİ)