Mustafa Destici: Turgut Altınok, ülküdaşlığımız olan bir kardeşimiz

Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok, Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret etti. Mustafa Destici, "Turgut Altınok Bey, ülküdaşlığımız olan bir kardeşimizdir" dedi.

Fotoğraf: Turgut Altınok
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, önceki gün Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Ankara Milletvekilleri Murat Alparslan ve Kurtcan Çelebi ile AK Parti Ankara İl Başkanlığı yöneticileri katıldı.

Turgut Altınok, Mustafa Destici ile beraber yaptığı açıklamada Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için, “Rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânı cennet olsun. Beraber mesai yapma, çalışma imkânımız oldu. Büyük Birlik Partisi'nin kuruluşunun da 31’inci yıl dönümü hayırlı olsun. Tabii Muhsin Başkan Anadolu'nun saf bir çocuğuydu" ifadelerini kullandı.

'ANKARA'YI BERABER YÖNETECEĞİZ'

Ankara’yı tüm kesimlerin görüşünü alarak ortak akılla yöneteceklerini söyleyen Altınok şunları dile getirdi:

“Ankara'yı beraber yöneteceğiz. Kenti beraber yöneteceğiz. Sanal değil, sokaklarda bir hizmetkâr olacak Ankara'da. Ve 5 yıl sonra diyecekler ki ‘iyi ki oy verdik Altınok'a, iyi ki Cumhur İttifakı'nın adayına oy verdik.’ Hangi partiye mensup olursa olsun ayırmadan, herkesi kucaklayarak… Biz lafta değil, icraatta herkesin başkanı olduk. Sözde değil, sokaklarda herkesle kucaklaşarak herkesin hizmetkârı olduk. Yine Ankara'da sokaklarda bir belediye başkanı olacak. Herkesin, her kesimin yanında bir belediye başkanı olacak. Neler yapacağımızı yakında bütün kamuoyuyla, bütün basınla paylaşacağız. Sizleri mahcup etmeyeceğiz.”

'ALTINOK ÜLKÜDAŞLIĞIMIZ OLAN BİR KARDEŞİMİZDİR'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı açıklamada, Altınok ile geçmişe dayanan hukukları olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

“Turgut Altınok Bey, bizim çok uzun yıllar öncesine hem arkadaşlığımız dostluğumuz hem de ülküdaşlığımız olan bir kardeşimizdir. Türk milliyetçiliği fikriyâtı içerisinde bulunmuş hala milliyetçi maneviyatçı ve demokrat bir çizgide, tıpkı bizler gibi siyasetini yürütmektedir. Kendisi biliyorsunuz uzun yıllar çeşitli dönemlerde Ankara’mızın en büyük ilçesi olan Keçiören Belediye Başkanlığını sürdürmüştür. Hala sürdürmektedir. Her dönem Keçiören'de Belediye Başkanlığı yaptığı günlerde, zamanlarda hep başarısıyla anılmıştır. Keçiören ilçemize huzur, barış, güvenlik ve hizmet Turgut Altınok döneminde ziyadesi ile gelmiştir. Ben de uzun yıllar Keçiören'de, Etlik’te ikamet etmiş birisi olarak bunun şahidiyim. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.