Muslera hakeme, 'Fenerbahçe'ye daha netini veremiyorsunuz' demiş

Galatasaray-Adana Demirspor maçındaki penaltı pozisyonu sonrası sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Uruguaylı kalecinin hakem Abdülkadir Bitigen’e sarf ettiği sözler ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray-Adana Demirspor maçındaki penaltı pozisyonu sonrası sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Uruguaylı eldivenin hakem Abdülkadir Bitigen’e sarf ettiği sözler ortaya çıktı.
Galatasaray’ın Adana Demirspor maçına damga vuran anlardan biri de Nelsson’un koluna çarpan top sonrası verilen penaltı kararıydı. Hakem yorumcuları, Danimarkalı oyuncunun pozisyon sırasında kolunu kaldırdığı gerekçesiyle kararın doğru olduğu görüşünde birleşti.

Ancak akıllara çok kısa süre önce Fenerbahçe’nin stoperi Samet’in bire bir benzer pozisyonda koluna çarpan topa penaltı verilmemiş olması geldi. Penaltı kararının hemen ardından sarı kart gören Fernando Muslera’nın da tam olarak bu şikayetten dolayı cezalı duruma düştüğü ortaya çıktı.

CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Muslera maçta Bitigen'e penaltı kararı nedeniyle itiraz etti. Milliyet'in haberinde Muslera'nın Bitigen’e, “Fenerbahçe’ye bunun daha netini veremiyorsunuz, buna neden penaltı veriyorsunuz?” diyerek tepki gösterdiği hakemin bunun üzerine sarı kart gösterdiği belirtildi. Bu kartla beraber cezalı duruma düşen Uruguaylı file bekçisi, önümüzdeki hafta Süper Lig’de oynanacak Sivasspor deplasmanında görev yapamayacak. Muslera’nın yokluğunda eldivenleri yedek kaleci Günay Güvenç giyecek. Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Galatasaray forması ile 482 müsabakaya çıktı ve 43.240 dakika süre aldı. (SPOR SERVİSİ)