Musk: Zuckerberg'le kafes dövüşümüz destansı bir yerde olacak

X sosyal medya platformunun sahibi Musk, Meta'nın sahibi Zuckerberg ile kafes dövüşünün 'İtalya'nın geçmişine ve geleceğine saygı' içinde yapılacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Elon Musk, Facebook, Instagram ve Threads gibi sosyal medya platformlarının çatı şirketi olan Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg ile yapacakları kafes dövüşü hakkında açıklama yaptı. Adı daha önce Twitter olan X sosyal medya platformunun sahibi Musk, İtalya'ya işaret ederek, dövüşün 'destansı bir yerde' olacağını duyurdu.

Kişisel X hesabından açıklama yapan Musk, "Dövüş, benim ve Zuckerberg'in vakıfları tarafından yönetilecek. Canlı yayın bu platformda (X) ve Meta'da olacak. Kadrajdaki her şey antik Roma olacak yani hiçbir şey modern olmayacak. İtalya Başbakanı (Giorgia Meloni) ve Kültür Bakanı (Gennaro Sangiuliano) ile görüştüm. Destansı bir yer konusunda mutabık kaldılar. Yapılan her şey İtalya'nın geçmişine ve geleceğine saygı sunacak" dedi. 

'TÜM GELİRİ, GAZİLERE VE ÇOCUK HASTANELERİNE GİDECEK'

Elon Musk, sosyal medya paylaşımında ayrıca Zuckerberg'le kafes dövüşünden elde edilecek tüm gelirin, gazilere ve İtalya'daki çocuk hastanelerine gideceği bilgisini de paylaştı.

Elon Musk, Mark Zuckerberg'e 'Threads' adı verilen 'Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı' yönündeki haberlerin ardından kafes dövüşü için meydan okumuş, Zuckerberg de 22 Haziran'da yaptığı sosyal medyadaki paylaşımında, 'kafes dövüşü' teklifini kabul ettiğini duyurmuştu. (DIŞ HABERLER)