Musk: Zuckerberg kafes dövüşü şartlarını kabul etmedi

Musk, Zuckerberg'in İtalya'da "Antik Roma" temasıyla dövüşü reddettiğini açıkladı: Zuckerberg etkinliği UFC düzenlerse dövüşmek istiyor. Ben her türlü dövüşmeye hazırım...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tesla ve SpaceX'in sahibi, satın aldığı Twitter'ın adını X olarak değiştiren Elon Musk, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in kafes dövüşü şartlarını kabul etmediğini açıkladı.

AA'nın İtalyan ANSA ajansına dayandırdığına göre Musk, Zuckerberg ile İtalya'da "Antik Roma" temasıyla yapılması gündeme gelen kafes dövüşü konusunda açıklama yaptı.

İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano'nun kafes dövüşüyle ilgili 11 Ağustos'ta X'te paylaştığı gönderiye cevap veren Musk, Sangiuliano'ya "nezaketi ve böyle bir kültürel eğlence organizasyonunu planlama isteği" için teşekkür etti.

Musk, "Antik Roma tarihini tanıtırken aynı zamanda Amerikan gazileri ve İtalya'daki çocuk hastaneleri için de para toplamak istedik. Zuckerberg bu yaklaşımla ilgilenmediği için teklifi reddetti." ifadesini kullandı.

'BEN HER TÜRLÜ DÖVÜŞMEYE HAZIRIM'

Musk ayrıca, "Zuckerberg yalnızca etkinliği UFC düzenlerse dövüşmek istiyor. Ben her türlü dövüşmeye hazırım." dedi.

Zuckerberg, 13 Ağustos'ta X'e rakip olarak açtığı Threads platformu üzerinden paylaştığı mesajda, "Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve artık yolumuza devam etme zamanı." demişti.

Elon Musk ise Meta CEO'sunun açıklamalarına X platformu üzerinden "Zuck bir tavuk." yanıtı vermişti. (HABER MERKEZİ)