Murat Yetkin yazdı: Akşener’den Erdoğan’a jet yanıt

Gazeteci Murat Yetkin son yazısında Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'HDP veto etti' sözlerine yanıtını yazdı: Dedikoduyla kaybedecek vaktimiz yok. Seçim sonuçlarını da A-Haber'den izler.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci-yazar Murat Yetkin, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'başbakanlığa adayım' sözü ile başlayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün "HDP, bu hanımefendiyi veto etmiştir" sözü ile başlayan polemiğe ilişkin Akşener'in Yetkinreport.com'a yaptığı açıklamaları paylaştı.  

Murat Yetkin'in, yetkinreport.com'daki "Akşener’den Erdoğan’a jet yanıt: A-Haber izlemeye devam et" yazısı şöyle: 

"İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın AK Parti TBMM grubunda kendisi hakkında söylediklerine sert karşılık verdi. Erdoğan’ın “HDP Millet İttifakındaki gizli ortaklığını” üzerinden Akşener’i “veto” ettiğini, o yüzden “olmayan Başbakanlığa” talip olduğu sözlerine karşı YetkinReport’a açıklamalarda bulunan Akşener şunları söyledi:

• “Bizim dedikodularla, iftiralarla, gıybetle kaybedecek vaktimiz yok. Vatandaş bizden çözüm bekliyor. Biz de vatandaşla iç içe olmaya, onların dertlerini dinlemeye devam edeceğiz.

• “Erdoğan A-Haber izlemeye devam etsin. Seçim sonuçlarını da A-Haber ekranlarından izler artık. Dedikodularla kaybedecek vaktimiz yok.”

 YAZININ TAMAMI