Murat Sancak'tan Fenerbahçe taraftarına: Onlar Galatasaraylı değil

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe taraftarına seslendi. 'Ağlama' hareketi yaptığı için tepki toplayan oyuncusu Onyekuru'nun artık Galatasaraylı olmadığını hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Demirspor'un Nijeryalı oyuncusu Onyekuru'nun Fenerbahçe'ye attığı golden sonra tribünlere doğru 'ağlama' hareketiyle sevincini göstermesi sosyal medyada gündem oldu. 

Onyekuru, Galatasaray'da forma giydiği dönemde de Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra aynı sevinci yapmış ve Fenerbahçe taraftarının tepkilerini üzerine çekmişti.

Onyekuru ayrıca maçın sonunda yaptığı paylaşımla da çok konuşuldu. Adana Demirsporlu futbolcu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "4. yıldızı alana kadar sakin olun" yazarak gol sevinci resmine yer verdi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamada, "Onyekuru ve Belhanda'nın hareketlerini kabul etmemiz mümkün değil" dedi. Fenerbahçe taraftarına da seslenen Sancak, "Siz de geçmişi unutun, onlar artık Galatasaray oyuncuları değil, Adana Demirspor oyuncuları. Ona göre davranın" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)