Murat Ongun'dan Yiğit Bulut'a: Dolar 3 TL olursa yüzüme tükürün diyen kişiye bakanlığımız cevabını verdi

Yiğit Bulut, Ulaştırma Bakanlığı'nın sorumluluk alanı olan yolda mahsur kalanlardan İBB'yi sorumlu tuttu. İBB sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut,  Ulaştırma Bakanlığı’nın sorumluluk alanı olan TEM Otoyolu’nda mahsur kalan araçları paylaşarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) sorumlu tuttu. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Karayolları'nın yanıtını alıntılayarak, "Dolar 3 lira olursa yüzüme tükürün' diyen kişi Ulaştırma Bakanlığı’nı eleştirmişti, bakanlığımız cevabını verdi" paylaşımını yaptı.

TRT spikeri Işıl Açıkkar, kar yağışı sonrası tıkanan TEM Otoyolu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni suçlamış, hatasını anlayınca paylaşımlarını silip hesabını korumaya almıştı.

Aynı hataya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut da düştü. Aynı bölgenin fotoğrafını paylaşan Bulut, "İstanbul felaketi yaşıyor! Vatandaş perişan Belediye yine ortada yok. Sokakta kalanlar, hastaneye gidemeyen hastalar 'başkan hangi büyükelçi ile yemekte' diye bağırıyor! Hastalar hastaneye varamıyor!! Bu resim ana bir yol! Ekrem İmamoğlu vatandaş için artık bir güvenlik sorunu!!" dedi.

 Ongun, bu tweete Karayolları Genel Müdürlüğü'nün paylaşımıyla yanıt verip, "'Dolar 3 lira olursa yüzüme tükürün' diyen kişi Ulaştırma Bakanlığı'nı eleştirmişti. Bakanlığımız cevabını verdi" diye yazdı. (HABER MERKEZİ)