Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'ndan çağrı: Sandığa gidin

Sandıkların kapanmasına kısa bir süre kala İBB adayları Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum, açıklamalarda bulundu. İki aday da sandığa gitme çağrısına bulundu.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oy kullanmak için sandıkların kapanmasına kısa bir süre kalırsın CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, ayrı ayrı sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu yaptığı açıklamada, "Değerli İstanbullular; Sandıklar 17.00’de kapanacak, tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye, gitmeyenleri ikna etmeye, sonrasında da oy sayım sürecini sükunet ve dikkatle takip etmeye davet ediyorum. Birlikte güzel bir demokrasi şölenine imza atalım" dedi.

Kurum ise, "Sevgili İstanbullular, Sandıkların kapanmasına az bir zaman kaldı. 17.00’de oy verme işlemi bitecek ve oy sayımına geçilecek. Sizlerden ricam; bir oyla ne değişir demeyin ve mutlaka oyunuzu kullanın. Vereceğiniz oylar sizin ve sevdiklerinizin geleceği demektir. Demokrasimize, İstanbul’umuzun geleceğine sahip çıkalım. Sandıklarda görev yapan tüm teşkilat üyelerimize ve sandık sorumlulularına tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)