Murat Kurum: İmamoğlu'na ağır geldim, duymamak için televizyonlara çıkmıyor

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu için "Ona Murat Kurum o kadar ağır geldi ki duymamak, görmemek için televizyonlara çıkmıyor" dedi.

Fotoğraf: AK Parti
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde düzenlenen mitingde seçim otobüsü üzerinden halka hitap etti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sırasında çekilen para sayma görüntülerine değinen Murat Kurum, "Hiç endişe etmeyin, biz onların savurduğu paraları İstanbul'un projelerinde kullanacağız" ifadelerini kullandı.

İBB yönetimini eleştiren Kurum, "İSMEK'in bütün şubelerini kapattılar. Meydanlarda verdikleri vaatleri makamlarına oturdukları gün unuttular. GOP'u (Gaziosmanpaşa) hatırlamadılar, GOP'un ne sorunu var, bir dönüp bakmadılar. İstanbul'a hizmet etmek yerine cezalandırdılar" dedi.

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serdar Türker'in, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından arandığını söyleyen Kurum, "Kırklareli Belediye Başkan adayı, 'Beni eş genel başkan aradı, bir de yarı zamanlı belediye başkanlığı yapan belediye başkanı aradı ve sen oradan çekil, biz sana İstanbul'dan bir makam verelim dedi' diyor. İstanbul senin babanın çiftliği mi kardeşim? Sen bu işi yapabilir mi yapamaz mı bakmadan İstanbul'u rant olarak göremezsin" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlatan Kurum, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunlar bizim yaptığımız projeleri hayallerinde bile göremezler. Zaten uykusuzlarmış duydunuz değil mi? Günleri uykusuz, telaşlılar. Ne yapacaklarını bilemiyorlar. Murat ismini duydu mu bir o yana, bir bu yana savruluyor, şaşırıyor. Ona Murat Kurum o kadar ağır geldi ki duymamak, görmemek için televizyonlara çıkmıyor. Cevap veremeyeceği soruları sorarlar diye televizyon programlarına katılamıyor."

(HABER MERKEZİ)