Murat Kurum canlı yayında anlattı: Ehliyetsiz araba kullandım

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum canlı yayında 'hemen haber yapıyorlar' diyerek savunduğu gaflarına bir yenisini ekledi: Ehliyetsiz araba kullandım...

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Nedir Ne Değildir Özel programına canlı yayın konuğu oldu.

Magazin ağırlıklı programda Orhan Gencebay ve Aslı Şafak da yer aldı. "Siyasi soru" denerek bir izleyicinin "İsrail" sorusunun engellendiği yayında, Kurum yaptığı ehliyet gafıyla gündem oldu.      

Murat Kurum, Mehmet Akif Ersoy’un “Küçükken hiç yaramazlık yaptınız mı?” sorusuna "Küçük yaramazlıklarımız vardır ama... Yaramazlık dersek eğer, ehliyet almamıştım ama araba sürmeyi biliyordum. Ankara'da bir gün işte arabayı sürüyorum..." dedi.

Kurum, Ersoy’un “Yapmamışsınızdır onu bence ” diyerek araya girme çabasına rağmen gülerek "Yaptım. Ehliyetsiz araba kullandım" ifadelerini kullandı.

Ersoy'un "Bunu alıp, acaba size siyaseten kullanırlar mı?" sorusu üzerine AK Parti adayı Kurum şunları söyled: "Oluyor, oluyor. Ne söylesek akşam haberlerde görüyoruz. Yani atıyorum bir yere gidiyorum. Tabii çok yoğun programlarımız bizim. Sabah başlıyoruz 09.00'da gece 02.00'ye kadar. 8-9-10 tane program. Gidiyorsun her yerde konuşuyorsun... Orada bazen Küçükçekmece'ye gittim geçen. Büyükçekmece demişim... Veya işte şantiyede bareti takıyoruz ya... Kafamıza takıcaz nereye takacağız? İşte 'bareti ayağımıza geçireceğiz, işte kafamıza falan derken çevirdim hemen. Hemen orada haber yapıyorlar..."

(HABER MERKEZİ)