Mülkiyeliler yaza 'Barbekü Partisi' ile veda edecek

Mülkiyeliler Birliği, Mülkiye’ye bu yıl giren öğrencilerle tanışma amacıyla 3 Ekim'de barbekü partisi düzenleyecek. Etkinlik saat 16.00’da başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mülkiyeliler Birliği, Mülkiye’ye bu yıl giren öğrencilerle tanışma, onların diğer öğrencilerle ve mezunlarla bir araya gelmesi amacıyla bir barbekü partisi düzenleyecek. Bütün öğrencilerin katılabileceği etkinliğe, Mülkiyeliler Birliği üyeleri ve mezunlar da katılacak.

Etkinliğe ilişkin yapılan duyuruda “Uzunca bir zamandır daha az sosyalleştiğimiz, yüz yüze sohbet etmeyi özlediğimiz günler yaşıyoruz. Yaza veda ettiğimiz bu dönemde siz değerli üyelerimizi ve öğrencilerimizi açık havada hep birlikte keyifli vakit geçirmek için 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00’da Mülkiyeliler Birliği arka bahçesinde gerçekleştirilecek barbekü partisine davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. 

Barbekü partisi, 3 Ekim 2021 Pazar günü Konur sokak No: 1 Kızılay/Ankara adresinde bulunan Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi’nin arka bahçesinde gerçekleşecek. Etkinlik saat 16.00’da başlayacak. (HABER MERKEZİ)