Muhittin Böcek 1,5 ay sonra yemek yiyebildi

Korona virüsüne yakalanan ve 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunda haftalar sonra gözle görülür iyileşme sağlandı. Muhittin Böcek'in 7 Eylül'den bu yana ilk kez yemek yiyebildiği belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, korona virüsü nedeniyle akciğerlerinde hasar oluşunca tedavi süreci uzadı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Gazeteci, eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, yoğun bakıma alındığı 7 Eylül'den sonra ilk kez çorba içen Muhittin Böcek'in dün akşam da köfte yediğini ve kahvesini içtiğini söyledi.

BİR SÜRE SONRA GÖREVİNE DÖNEBİLİR

Yarkadaş, Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
"Bir 'mucize' gerçekleşiyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 7 Eylül'den beri ilk kez çorba içtiğini duyurmuştum. Başkan, çorbanın ardından akşam saatlerinde köfte yedi. Yatağında doğrulup kahvesini içti. Her şey yolunda giderse başkan bir süre sonra görevine döner."

TEDAVİSİ İKİ AYDIR SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos’ta yaptığı paylaşımla Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu ve hastaneye yatırıldı. Corona virüsü yenen ancak akciğerlerinde hasar oluşan Başkan Muhittin Böcek, 7 Eylül’de yoğun bakım ünitesine alındı ve entübe edildi. Başkanın tedavisi o tarihten bu yana yoğun bakımda sürüyor.
(HABER MERKEZİ)