Muharrem İnce'den CHP'ye hakaret: Sen böyle...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Mersin'in Tarsus ilçesinde CHP'yi hedef aldı, 'yavşak' diyerek hakaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Mersin'in Tarsus ilçesinde yeniden aday gösterilmediği için CHP'den istifa eden Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'la birlikte gazetecilere açıklama yaptı.

Açıklamasında CHP'yi eleştiren İnce, geçen yıl yapılan genel seçimlere ilişkin "Kimin kaybettiğine iyi bakın. Televizyonlara çıkıyordu anketçiler, 'yüzde 62,3 Kemal Kılıçdaroğlu', dediler mi bunu, dediler. 'Muharrem İnce çekil, çekil'. 'Cumhuriyetin son seçimi'. 'Batıyoruz, bitiyoruz, çekil Muharrem İnce'. Bir anketçiler, yalan söylediler millete. Gazeteciler çıktılar televizyondan, milletin gözünün içine baka baka yalan söylediler. Sanatçılar hakaret ettiler bize. Salon siyasetçileri kaybetti. 'Ya yapmayın etmeyin, 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz' dedik. 'Bak ben bir şey istemiyorum, şu Ali Babacan'la Davutoğlu'nu at kenara' dedim. 'Ben bir şey istemiyorum. Yanına geleceğim, duracağım. Bakanlık da istemiyorum. Sadece Meral Hanım cumhurbaşkanı yardımcısı olsun, bir yardımcı olsun' dedim" ifadelerini kullandı.

'DOLAR 100 LİRA OLSA YİNE SANA OY VERMEZ'

İnce konuşmasını şöyle sürdürdü: "Tencere, iktidarı yıkar, doğrudur. Ama güvenlik, tencereyi yıkar. Sen FETÖ'yle PKK'yla ilişkini böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez. FETÖ'ye mesafe koyamazsan, PKK'ya mesafe koyamazsan dolar 100 lira olsun, millet sana oy vermez." 

 

(HABER MERKEZİ)