Muharrem İnce'den Babala TV açıklaması: Çok zorluyorlar 

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalı Babala TV yayınıyla ilgili konuştu. İnce, "Valla Babala'da işiniz zor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce geçen günlerde, Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu.  Gelecek hafta yayına girecek olan bölümün tanıtımında  İnce ile seyirciler arasında yaşanan gergin anlar dikkat çekti. İnce, Babala TV YouTube yayınında sergilediği tavırlar nedeniyle sosyal medyada da tepki çekti. 

İnce, ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'la bir araya geldi. İnce, Oğan'ın, "Bir de tabii Sayın İnce'ye gelmişken bir konuda kendisinden taktik rica ettim. Ben de pazartesi günü Babala TV'ye çıkacağım. Sayın İnce'nin iki Babala TV deneyimi var. Kendisinden de o konuda taktik aldım diyebilirim" sözlerine yanıt verdi.

İnce, "Valla Babala'da işiniz zor. 7 saat sürdü bizim çekim. 7 dakikalık fragmanında yanlış algılar olabilir ama tamamını izlediklerinde çok hoş bir programdı. Çok zorluyorlar baştan size söylemiş olayım" dedi. (HABER MERKEZİ)