Müge Anlı'nın aradığı Mustafa Hakkulu'nun cesedi bulundu

Kozan'da tarladan evine giden çiftçinin dere yatağında bulduğu ceset 13 Aralık'tan bu yana kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu'na ait çıktı. Hakkulu'nun silahla başından vurulduğu belirlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana’nın Kozan ilçesinde kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu’nun başından vurularak infaz edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı İsa Dumlu bu sabah katıldığı televizyon programında cinayeti itiraf etti. 

DHA'nın aktardığına göre olay, akşam saatlerinde Postkabasakal Mahallesi’nde meydana geldi. Tarladan evine giden çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında bir erkek cesedi gördü. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedin, 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu’na ait olduğu tespit edildi. Başından tabancayla vurulduğu saptanan Hakkulu’nun cansız bedeni Kozan Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Savcının incelemesinin ardından Hakkulu’nun cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Şüpheli bir şekilde kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'ndan haber alamayan ailesi, Müge Anlı ve Tatlı Sert programına başvurmuştu. 

CİNAYETİ REKLAM ARASINDA İTİRAF ETTİ

Programda bugün de Mustafa Hakkulu'nun ölümüne ilişkin dosyayı incelemeye devam etti. Dere yatağında cansız bedeni bulunan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nu son görenlerden biri de İsa Dumlu’ydu.

Kaybolduğu gün Hakkulu’na para verdiğini söyleyen İsa Dumlu, cinayeti önce reklam arasında Müge Anlı’ya itiraf etti, ardından yayın sırasında yaşananları detaylarıyla anlattı.

Katil zanlısı Hakkulu’nu eşine hakaret ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü iddia etti. Programı ihbar kabul eden polis, katil zanlısı İsa Dumlu’yu stüdyoda göz altına alarak, işlemlerin yapılması için emniyete  götürdü. (HABER MERKEZİ)

Etiketler adana kozan cinayet