Müge Anlı'da eşinin kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar etti

ATV'deki 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılan ve canlı yayında eşinin bir başkasıyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak Uşak'taki evinde intihar etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 3 Aralık'tan beri haber alamadığı eşi Zehra Kıyak'ı bulabilmek için 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılan ve canlı yayında eşinin pideci komşusuyla birlikte olabilmek kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak Uşak'taki evinde intihar etti.

Uşakgundem.com'un haberine göre yetiştirme yurtlarında büyüyen ve 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği eşinden bir yaşında çocuğu olan Kıyak intihar etmeden önce yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleşti. 

Serkan Kıyak programa telefonla bağlanan Zehra Kıyak'ın eve dönmek istemediğini söylemesi üzerine sinir krizi geçirmişti. Bu olayın ardından bir kez daha Müge Anlı'nın programına katılan Kıyak canlı yayında börek yapmış ve artık yeni bir başlangıç yapacağını söylemişti.

MÜGE ANLI: PROGRAMA BEKLİYORDUK

Müge Anlı, Serkan Kıyak'ın ölümü üzerine programında şu açıklamayı yaptı:

"Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Eşi için gözyaşı dökmüştü. Ne yazık ki buradan gittikten sonra da yine eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş. Eşinden aldığı red cevabıyla da çocuğunu ablasına bıraktıktan sonra da hayatına son vermiş. Daha doğrusu evde ölü olarak bulunuyor. Şu anda soruşturma sürüyor. Kuvvetle muhtemel ki hayatına son verdi. Biz onu aslında bugün İstanbul’a bekliyorduk. Zahide Yetiş’in yemek programına katılması için. Ben de onunla beraber mutfağa girecektim çünkü ona iyi gelsin istiyorduk her şey. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlayan bir Serkan vardı karşımızda. Aslında giderken gayet morali yerindeydi. Ailesi de ona “Merak etme seni yeniden evlendiririz.” demiş. Burada kalması için de çok zorladık. “Ben devlet memuruyum maaşımı almak zorundayım, izin almak zorundayım” dedi. İzin de alacaktık. Burada kendini yerlere atınca biz "Destek al" dedik ama ne yazık ki kabul etmedi."

Serkan'ın eşi Zehra Kıyak'ın intihar haberinden sonra arayıp Serkan'ın maaşını alacağını söylediğini belirten Anlı, "Serkan buraya gelmeden önce zaten eşinin pideciyle gittiğini bilerek buraya gelmişti. Son bir şansını denemiş. Gittikten sonra tekrar aramış ama eşinden red cevabı almış" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)