'Mucize kediler' sahiplendirildi

Bursa'da el sanatları öğretmeninin, sokak köpeğinin saldırısı sonucu ölen hamile kedinin karnını açarak hayatlarını kurtardığı 3 yavru kedi, sahiplendirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İnegöl de geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen olayda,  belediyeye ait biçki ve dikiş kursunda eğitmenlik yapan Ümmühan Özdemir Sivas, beslediği hamile kedinin, sokak köpeğinin saldırısı sonucu öldüğünü öğrenince hemen olay yerine gitti.



Ölen kediyi kucağına alarak çalıştığı biçki ve dikiş atölyesine getiren Sivas, karnını açtığı kedinin üç yavrusunu çıkartıp kalp masajı yaptı. Yapılan müdahale sonrası kurtulan kediler daha sonra, belediyeye ait Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'ne gönderildi. Kedilere burada, yakın zamanda iki yavru dünyaya getiren, ‘Altın’ isimli kedi sütannelik yaptı. Tedavi merkezinin ilgi odağı olan yavru kediler, üç hayvansever tarafından ayrı ayrı sahiplenildi.

‘ONLARI ÇOK ARIYORUZ’

DHA'ya konuşan ve kedilere çok alıştıklarını söyleyen bakım merkezi görevlileri ise "Mucize kediler buranın adeta maskotu olmuştu. Onları çok arıyoruz" diye konuştu.  (HABER MERKEZİ)

Etiketler kedi sahiplendirme